RSS Feed

Áprilisi autóvadászat

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2017. 04. 14. 8:44:36 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Áprilisi autóvadászat

Húsvét táján hagyományosan megpezsdül Európában a használt és új gépkocsik kereskedelmére specializálódott telephelyek, szalonok forgalma. A friss modellek aktuális választékából e hetekben többek közt a genfi, s madridi járműseregszemle adott ízelítőt.

A friss ©koda Kodiaq SUV, a Honda Civic új nemzedéke és a feltámadt Fiat Tipo is ott csillogott a svájci és spanyolországi mustra megfizethető típusai között. Aki feltűnőbb négykerekűre vágyik, annak a tizenkét hengeres bajor rakéta javasolható. A festői Genfi-tó szomszédságában és Madridban is ámulatot keltett a tavasszal a brutális izomzatú, nyúlánk BMW M760Li xDrive. Szintén fürge, de csak két személynek komfortos a vadiúj, középmotoros Porsche 718 Boxter. A 285 km/órás végsebességre tervezett szellős germán sportkocsi persze éppúgy nem lesz tömegjármű az öreg kontinensen, mint a 2017-es pazar Seat Ateca és „rokona”, a ©koda Kodiaq. A spanyol és a cseh márka az SUV kategória meglepetései voltak az alpesi mini államban és Dél-Európában.

Mostanában volt a Renault Alpine Vision premiere is, mely a kétajtós országúti cirkálók mezőnyében debütált – nosztalgikus (francia) emlékeket ébresztve. A figyelmes szemlélő előtt tán nem titok, így húsvét közeledtével, hogy a győri Audi TT-re és a stuttgarti Porsche kupéra is rápillantottak az Alpine bölcs dizájnerei mielőtt cerkát ragadtak. Aki nem akar 2017 nyaráig várni a mámorító Renault robogásra az hamarosan már belehuppanhat a Lexus LC 500h hibridüzemű sportrakétájába. Netán a rokon technikájú Kia Niroba. A kombi és SUV élményt garantáló, csinos koreai verda szerintem Magyarországon is hamar népszerű lehet. Csomagunk, rázós utunk van elég! Kezdődhet a locsolkodás és a tojásvadászat!


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ