RSS Feed

New York: álomszép verdák

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2017. 04. 13. 12:29:11 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

 New York: álomszép verdák

Alig, hogy a hó elején lehúzták a rolót a rostocki Autotrend szakvásáron, máris nyílt a másik németországi mustra, az esseni Techno Classica. Majd az USA-ba csábít a New York-i Nemzetközi Autó Show. Donald Trump birodalmában fokozni kívánják a járműipar kapacítását, így izgalmas lehet, hogy milyen új (proto)típusok bukkannak fel a tavasszal!?

Akik lemaradtak a genfi, madridi, salzburgi a bulikról, azok április 14-től az Egyesült Államokban vígasztalódhatnak – például – New Yorkban. Az International Auto Show nevéhez híven persze nem csupán amerikai modellekkel csábít, hanem az USA-ban gyártott BMW-kre, Mercikre, VW-kre is le lehet csapni majd. Emitt egy nyúlánk, német sportkocsi, Porsche Panamera Executive felirattal, potom 100 ezer dolcsiért.
Amott a sokkal drágább, Mercedes-Maybach S 650 Cabrio csillog. Akinek van felesleges 100 millió forintja egy skalpolt luxus verdára, az nem árt, ha siet a következő márkakereskedőhöz. Hiszen  mindössze 300 példány készül e tizenkét hengeres autóból a legendás AMG tuning központban. Szerényebb összegért csaphatunk viszont le, a magyar útviszonyok között is praktikus  Volvo V90 CrossCountry típusra, mely az oly' divatos SUV mezőnyben debütál. A New York-i kaland április 23-án este ér véget. De két nappal később már nyit Nagy-Britanniában a legendás The Commercial Vehicle Show.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ