RSS Feed

Kamarás Iván, a bájgúnár hittérítő

RLM - 2017. 04. 12. 17:00:48 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Kamarás Iván, a bájgúnár hittérítő

Kamarás Iván fejét egyszerre három, minden hájjal megkent hölgy csavarja el a kamerák előtt. Ráskó Eszter pedig az egyiptomi Aida Show-ban szembesíti macskaszőrben gazdag családját megdöbbentő szerelmi életének részleteivel.

Hajós András ma este romantikával és intrikával túlfűtött viszonyokkal állítja Készhelyzet elé a hazai sztárokat. Kamarás Iván félénk, kisfiús ártatlansága rögtön tovaszáll, amint a színpadra lépve három csinos hölgyrajongója akad. Ám a rúzsfoltosan magyarázkodó Iván mit sem sejt abból, hogy nemsokára alulról kell szagolnia az ibolyát…

“Nagyon szeretek az előre megírt szövegekben is improvizálni. Mindig valami új történik, ezért nem unja meg az ember. Izgalmat és természetes spontán pillanatokat okoz a színpadon, ébren tartja a figyelmet és szerintem ez az improvizáció lényege” – mesélte Kamarás Iván, aki szerint az előnyök mellett hátrányok is akadnak bőven, hiszen bármikor megtörténhet bármi, ezért minden eshetőségre fel kell készülnie az improvizátornak. „Kicsit belsős kívülállóként, kicsit pedig a nézőkre kikacsintgatva játszottam a szerepem. Volt benne minden, még egy kis zűrzavar is a végén, amivel nem tudtam mit kezdeni, de ennek ellenére tarthatott volna még” – tette hozzá Iván, aki annyira élvezte a szituációt, hogy szívesen folytatta volna még a történetet.

A második etapban a Comedy tehetségkutatójában, a Magyarország, szereplek!-ben feltűnt standupos, Ráskó Eszter egyenesen Egyiptom földjén találja magát, ahol aranyozott bagolyra hajazó hacukában sokkolja a nézőket. Egy fiktív ókori beszélgetős műsorban, az Aida Show-ban leplezi le titokzatos szerelme kilétét – nemes és konzervatív családja legnagyobb döbbenetére.

 

A Készhelyzet legújabb epizódja ma este 21.30-kor a Comedy Centralon!


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ