RSS Feed

A babázás nem gyerekjáték

M. A. - 2017. 04. 12. 17:00:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A babázás nem gyerekjáték

A gyermeke születése mindenki számára az élete egyik legfontosabb és leginkább várt eseménye. A felhőtlen öröm mellé azonban a legtöbb esetben bizonytalanság és félelem is társul, de az ingyenesen letölthető Babanapló alkalmazás ezentúl segítséget fog nyújtani.

Az applikációt szakorvosok tesztelték. Kiegészítő tájékoztatónkban olyan megbízható orvosok szakvéleményét olvashatja a Babanapló mobil-applikációról, mint Dr. Lesznyák Judit, csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos és Dr. Novák Hunor.

Sok szülő a mindennél jobban várt apróság megérkezése után tanácstalannak érezheti magát a rá nehezedő felelősség és az ismeretlen helyzetek átláthatatlan útvesztői miatt. Gyakran előfordul, hogy ezen a kétségekkel teli helyzeten a családtagok, barátok és ismerősök – akaratukon kívül ugyan, de – még tovább rontanak ellentmondásos tanácsaikkal és eltérő gyermeknevelési elveikkel. Szeretne tisztán látni? Csak egy dologra kell ezentúl odafigyelnie: legyen feltöltve a mobiltelefonja!

Az ingyenes applikáció lehetővé teszi, hogy egy speciális módszerrel kövesse nyomon kisbabája fejlődését. Segítségével digitálisan naplózhatóak az olyan hétköznapi események, mint a legutóbbi pelenkacsere vagy etetés időpontja, gyermeke alvási ciklusa. Mindemellett, olyan fontos mérföldköveket is elraktározhat digitális babanaplójába, mint a fontosabb mozgásfejlődési állomások, vagy a kötelező védőoltások beadásának időpontja.

Az applikáció célja, hogy szakmailag hiteles forrásként szolgáljon a laikus felhasználók számára. A mobilalkalmazás tartalmait szakorvosok írták és lektorálták, ám a cikkek, információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi ellátást és tanácsadást! Az alkalmazás letölthető iOS-re az AppStore-ban, Androidos készülékre a Google Play Áruházban.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ