RSS Feed

Magyar Kardashian, jelentkezz!

Good Pr Solution - 2017. 04. 12. 8:00:55 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Magyar Kardashian, jelentkezz!

ájus 1-jén indul el a Kardashian család életét bemutató, A Kardashian sztori valóságshow a LifeNetworkön. A premier alkalmából a csatorna versenyt hirdetett: keresik Kim Kardashian magyar hasonmását. A nyertesre egy teljes stylist, sminkes és fodrászcsapat vár, hogy elkészüljön élete fotósorozata és a képernyőn is bemutatkozhasson.

Hosszú évek után ismét Magyarországra érkezik a Kardashian család fényűző életét bemutató valóságshow, A Kardashian sztori. A LifeNetwork május 1-től indítja el a botrányokban és szívszorító pillanatokban bővelkedő műsor harmadik évadát. A bemutató alkalmából játékot indított a csatorna, amelynek során április 10. és 30. között jelentkezhetnek azok a lányok, akik úgy gondolják, hogy Kanye West feleségének kiköpött másai.

A verseny győztesére nem akármilyen nyeremények várnak: stylist, sminkes és fodrász csapat segíti majd a teljes átalakulásban, az eredményt pedig egy profi fotós örökíti meg, ráadásul a LifeNetwork műsorán is bemutatkozhat, ahonnan már egyenes út vezet a hírnév felé.

A vállalkozó kedvű szépségek április 30-ig küldhetik el egész alakos fotóikat az info@life.hu e-mail címre.


Fotó: intothegloss.com
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ