RSS Feed

Malkovich bevásárolt a Vörösmarty téren

index - 2017. 04. 11. 10:34:14 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Malkovich bevásárolt a Vörösmarty téren

Nemrég Budapesten járt John Malkovich, kedd este lépett a Művészetek Palotája színpadára a Just Call Me God - A diktátor utolsó beszéde című darab főszerepében. Az előadás előtti órákban a Veszedelmes viszonyok és a Célkeresztben Oscar-jelölt sztárja kicsit felfedezte fővárosunkat, az ötödik kerületi Vörösmarty téri vásárban mászkált egyedül.

Megállt például a Magyarországi Kovácsmíves Céh standjánál, ahol egy rézveretes reneszánsz kést, egy griffes csatú, honfoglalás kori övet és még néhány apróságot (például nyakba akasztható kovácsoltvas érméket) vásárolt, összesen 200 ezer forint értékben.

Damásdi Zoltán szolgálta ki a standnál, aki először nem ismerte fel a színészt. A kovácsmester így mesélt az Origónak a találkozásról: "Van egy francia ismerősöm, aki nagyon hasonlít rá. Kérdeztem tőle, hogy Franciaországból jött-e. Mondta, nem, de jól beszél franciául, amúgy amerikai. Kérdeztem, hogy nem színész-e, mondta, de igen, és akkor már mosolygott."

Malkovichnál nem volt készpénz, ezért Damásdi átsétált vele az Intercontinental Hotelbe, és ott a recepciós rendezte a számlát. "Egyszerű, aranyos embernek tűnt. Szerényen viselkedett" – mondta Damásdi, aki autogramot is kapott Malkovichtól.

Fotó: Damásdi Zoltán
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ