RSS Feed

A Kool & the Gang indítja a Paloznaki Jazzpikniket

mti - 2017. 04. 10. 17:00:11 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A Kool & the Gang indítja a Paloznaki Jazzpikniket

A világhírű Kool & the Gang koncertjével indul az idei Paloznaki Jazzpiknik, amely augusztus 3-án, 4-én és 5-én nemzetközi és magyar előadókkal, valamint színvonalas gasztronómiai kínálattal várja az érdeklődőket.

A Homola Pincészet hatodik alkalommal megrendezendő programsorozata 3 napon át, 4 színpadon, 20 koncerttel várja a látogatókat, a fesztivál 2015-től a Nagyon Balaton rendezvénysorozat tagja - emlékeztettek a szervezők az MTI-hez eljuttatott programismertetőjükben.
    Idén egy különleges nulladik nappal indul a Jazzpiknik: a Group'n'Swing után a világhírű Kool & the Gang ad koncertet a Nagyszínpadon.
    Augusztus 4-én fellép a brit acid jazz csapat, az Incognito, majd a soul, a blues és a jazz határterületein egyensúlyozó olasz énekes, Mario Biondi. Az Incognito előtt a Kéknyúl & Jónás Vera veszi birtokba a Nagyszínpadot, míg a Tájház Színpad fő fellépője ezen a napon a The Qualitons lesz.
    Augusztus 5-én a Swing á la Django és a Peet Project lép fel a Nagyszínpadon, az este sztárja pedig a Matt Bianco lesz, aki a holland New Cool Collective-vel érkezik. A Tájház Színpadon az Antal Gábor trió kezdi a napot, majd fellép a Dj Bootsie Live Band, az estét pedig a Sárik Péter trió és Berki Tamás zárja.
    A Sáfránkert Vendéglő előtt a falu főutcáján jazzformációk szórakoztatják a járókelőket. Idén újdonság lesz a Pezsgő terasz.
    A Jazzpikniken a Balaton északi partjának éttermei és kézműves termelői biztosítják a harapnivalókat.   
    Idén is lehet TukTukokkal közlekedni a helyszínek között. Délutánonként interaktív programok várják a gyerekeket a Tájház udvaron és a Nagyszínpad mellett.


Fotó: soulmusic.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ