RSS Feed

A Jóbarátok sztárja különvált feleségétől

origo - 2017. 04. 09. 17:38:36 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A Jóbarátok sztárja különvált feleségétől

A népszerű sitcom Ross Gellereként ismert David Schwimmer és neje tíz év után döntöttek úgy, hogy kell egy kis szünet. 2007-ben jöttek össze, közel hét éve házasok is – még nem tudni, végleges válás lesz-e a vége.

Az ötvenéves színész és 31 éves felesége, a fotósként dolgozó brit Zoe Buckman akkor jöttek össze, amikor Schwimmer 2007-ben a Fuss, dagi, fuss! című filmet rendezte Londonban. Buckman a sztár kedvéért Los Angelesbe költözött, ahol 2010 júniusában össze is házasodtak. Kislányuk, Cleo 2011 májusában született.
„Az egymás iránt érzett hatalmas szeretettel, tisztelettel és barátsággal telve úgy döntöttünk, hogy kell egy kis idő külön, amíg döntünk kapcsolatunk jövőjéről. A legfontosabb természetesen a kislányunk boldogsága és jóléte ebben a kihívásokkal teli, nehéz időszakban, ezért mindenkit arra kérünk, hogy támogasson minket és tartsa tiszteletben a magánéletünket, mialatt a továbbiakban is közösen neveljük őt, és családként új vizekre evezünk" – olvasható most a házaspár közleményében, amit a Us Weeklyhez juttattak el.

Fotó: origo/Frazer Harrison / Getty Images North America
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ