RSS Feed

Kovács Patrícia: "Bármit eljátszom a lányomnak"

Blikk - 2017. 04. 09. 13:00:37 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Kovács Patrícia:

Kovács Patrícia (38) és férje, Gusztos Péter (40) életébe bő három éve érkezett meg kislányuk, Hanna Lujza, aki azóta bearanyozza a napjaikat. Bár sokan azt hinnék, egy színésznő gyermekének merőben más az élete, mint a többi kicsinek, ez nem igaz.

– Hannának ugyanúgy zajlik az élete, mint bármelyik másik három és félévesnek. Talán egy fokkal lazább vagyok mint más anyukák, és elmondhatjuk, van egy házi színésznője, mert bármit nagyon szívesen eljátszom neki – mesélte nevetve Kovács Patrícia, akinek kislánya igazi energiabomba.
Igaz, ezzel egyáltalán nem esett messze az alma a fájától, édesanyja is folyamatosan dolgozik. Amellett, hogy sorozatokban, filmekben, színházi darabokban játszik, tévés produkciókban is szerepel, egy ország kedvelte meg pél­dául a Hungary’s Got Talent zsűritagjaként.
– Külsőleg és belsőleg is hasonlít rám Hanna. Nagy zsivány, rengeteg energiája van, és iszonyatos kaland vele az élet – árulta el a színésznő, akinek csodás karcsú alakjára is irigykedhetnek.
Kovács az utóbbi években tíz kilót fogyott, saját bevallása szerint azonban ezzel csupán visszatért az eredeti formájához. Sudár alakjához hozzájárul különleges, nem mindennapi edzésformája, az Infra-Trainer is.
– Úgy kell elképzelni, mintha egy spinning kerékpárral tekernénk egy infraszaunában. Rendkívül jó zsírégető, méregtelenítő hatása van, ami így a nyár közeledtével kimondottan jó! – osztotta meg szépségtrükkjét a színésznő, aki hamarosan újra feltűnik a képernyőn. – Lesz tévés szereplésem az idén, de amíg nem száradt meg a pecsét a szerződésemen, nem beszélhetek. Egy nagy színházi munkám is lesz a nyáron, a Vőlegény, Szabó Kimmel Tamással leszünk a főszereplők. A család mellett az egész nyaram erről szól majd!
Kovács Patrícia Gryllus Dorkával karöltve vehette át a barcelonai Zoom Fesztiválon a legjobb színészi alakításért járó elismerést, amelyet a Félvilág című tévéfilmben nyújtott teljesítményükért kaptak az elmúlt év végén. Patríciát itthon is a legjobb színésznők között tartják számon, a 2017-es Glamour Women Of the Year gálán Az év színésznője kategóriában jelölték.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ