RSS Feed

Steiermarki show: a Golf a kedvenc

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2017. 04. 09. 17:06:43 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Steiermarki show: a Golf a kedvenc

Húsvét küszöbén tárta szélesre a kapuit Steiermark fővárosában az AutoEmotion elnevezésű, három napos szakvásár. Emitt az ötajtós BMW 1-er, amott a vadiúj Kia Rio és a friss Suzuki Swift ejtette ámulatba a publikumot.

Ausztria második legnagyobb városa volt a házigazdája a március utolsó napján kezdődött jármű shownak. Nyugati szomszédainknál különösen népszerűek a „Made in Germany” típusok, így nem csoda, hogy valamennyi nagy márka bemutatkozottGrazban. Emitt győri Audik, amott kecskeméti friss Mercik várták a bel- és külhoni publikumot. A legújabb Volkswagen Golf mellett a tágasabbá varázsolt Polo és az örökifjú Passat is kedvelt típusok a Lajtán túl. De a BMW rajongókra is kacsintgatott pár meglepetés Grazban. A 750 xd modell persze nem két fillér, ám debütált az ötajtós 1-es sorozat és a tágasabb 3-as széria is. Limuzin és kombi (Touring) változatban egyaránt dögös a bajor rakéta.
Aki nem ragaszkodik a germán márkákhoz az kipróbálhatta a cseh szomszédok ©kodáit: nem volt nehéz megtippelni, hopgy az SUV mezőnyben felbukkanó Kodiaq lesz az osztrák mustra egyik kedvence. A Dacia (képünkön) sem ciki már Európa szívében. A francia-román frigyből született kocsiknál azért izgalmasabbnak tűnt a Fiat standja. Emitt a friss Panda, amott a családiasabb 500X Lounge. Árban rokon a koreaiak új Kia Rioja és a japánok 2-es, 3-as Mazdája. A grazi AutoEmotion április elején ért véget. Folyt. köv. New Yorkban!


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ