RSS Feed

Isztambuli autós buli

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2017. 04. 08. 17:54:07 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Isztambuli autós buli

A Budapestnél háromszor nagyobb területű eurázsiai metropoliszban április 6-án nyílt meg az Automechanika Istanbul elnevezésű szakvásár. A szervezők bíznak benne, hogy a terrorveszély és az EU-török kapcsolatok megromlása nem szegi kedvét a kereskedőknek és a magánszemélyeknek.

Speciális szakvásár az isztambuli: nem a legfrisebb típusokra koncentrál, hanem a gépjárműiparra és annak járulékos cégeire. Szervízekre, autómosókra, alkatrészkereskedőkre, parkolóház, illetve garázs üzemeltetőkre stb. A négynapos boszporuszi  Automechanika Istanbul elnevezésű show talán arra is választ ad, hogy a terrorveszéllyel, katonai puccsal és letartóztatási hullámmal összefüggő idegenforgalmi stagnáláshoz, visszaeséshez hasonlóan a gazdasági élet más területeit is sújtja-e Ankara-Brüsszel és Ankara-Berlin kapcsolatainak megromlása.

Aki a tavasszal nem vágyik Recep Tayyip Erdoğan török elnök birodalmába, de kíváncsi a legfrissebb, 2017-es verdákra, az Lengyelországtól (Motor Show Poznań) az Egyesült Államokig (New York International Auto Show) szerte a világban talál magának izgalmas négykerekű mustrát. Az amerikai buli április 14-én tárja szélesre a kapuit, majd a hó végén Nagy-Britanniában szerveznek szakvásárt (The Commercial Vehicle Show/Birmingham.) Szóval húsvét után sem fogunk unatkozni!

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ