RSS Feed

Veterán terepjárót foglaltak le

mti - 2017. 02. 17. 18:41:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Milliós értékű veterán terepjárót foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai adótartozás fedezeteként Borsod-Abaúj-Zemplén megyében egy adóstól, aki megpróbálta kijátszani a végrehajtókat - közölte Varga Zoltán, a NAV megyei sajtóreferense pénteken az MTI-vel.

    A tájékoztatás szerint a NAV többször is értesítette az adóst tartozásáról, ám miután ő a felszólítások ellenére sem kezdte el a törlesztést, a végrehajtás mellett döntöttek.
    Az adós nevén lévő veterán, több millió forintot érő terepjáró lefoglalásáról értesítést is küldtek a tulajdonosnak, aki azonban többször is azt állította a végrehajtóknak, hogy az autót már eladta egy német vevőnek. Az ügyletről azonban semmiféle adásvételi szerződést nem tudott bemutatni. 
    A NAV munkatársai a legnagyobb autóhirdetési portálon végül megtalálták a rendszám nélküli veterán terepjárót, amelyet egy autókereskedésben az alváz- és motorszáma alapján egyértelműen azonosítottak.
    A ritkaságnak számító terepjárót a NAV végrehajtói lefoglalták és árverésre bocsátották, március elejéig lehet licitálni az autóra - közölte Varga Zoltán.


Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ