RSS Feed

Mesekoncert nem csak gyerekeknek

M. A. - 2017. 02. 17. 12:33:29 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Mesekoncert nem csak gyerekeknek

Interaktív mesekoncert lesz gyerekeknek és gyerek-lelkű felnőtteknek március 5-én a Puskin Kuckóban. Kárász Eszter és az Eszter-lánc mesezenekar: Holnemvolt koncertje ezernyi titkot, hangot és varázslatot rejt pont, mint egy sűrű erdő.

Mese-erdő közepébe hívnak minden gyereket és gyermeklelkű felnőttet. Oda, ahol megelevenedik a történet a zene, bábok, mindez persze a gyerekek segítségével.

Gyerekdalok, népdalok, kortárs költők megzenésített versei kísérnek minket utunkon, aminek a végére, reméljük, új zenekari tagokat is találunk a gyerekek körében, akik beszállnak a közös muzsikálásba.

“Dallamok, versek, bábok, buborékok, ukulele, gitár, bőgő, furulya, dob, derbuka és társai pörögnek ezerrel. Kárász Eszter játszik, táncol, énekel, hadonász, varázsol, miközben viccesen és kedvesen vagy szomorkásan csengnek-pengnek a népdalok, a Csukások, Weöresek és Varró Danik. Jó kis koktél, dupla buborékkal, alkoholmentesen” – mondta Eszterékről Lackfi János.

 A koncerten Molnár Gyula gitáron, Veér Csongor hegedűn, Clemente Gábor ütőhangszereken, Becze Gábor nagybőgőn, Kárász Eszter pedig ukulelén, furulyán és tilinkón játszik.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ